Pomoč in podpora
01 500 50 09 Pogosta vprašanja Pomoč in informacije

Podjetje

SKYLINE je eden od kabelskih operaterjev z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. Začetki delovanja podjetja segajo v leto 1989. Ustanovitelja sta imela bogate izkušnje na področju telekomunikacij in vizijo o pomembnosti izgradnje kabelskih sistemov.

Od začetka je bilo podjetje usmerjeno samo v izgradnjo antenskih sistemov, sprejemnih postaj in kabelskih omrežij. Aktivno smo sodelovali pri projektiranju in izgradnji prvih kabelskih sistemov v Sloveniji.

Danes omrežje temelji na kombinaciji optičnih in koaksialnih povezav. Hiter razvoj novih vsebin in tehnologij je pospešil izgradnjo prvega optičnega razvoda, ki je pričel z delovanjem že leta 2002 v sistemu v Šiški.

Nenehno iskanje posebnih in učinkovitih rešitev zaradi vse večjega povpraševanja po hitrem internetu, je privedlo do uvedbe HCNA tehnologije, ki omogoča visoke prenosne hitrosti preko koaksialnih kablov, enakovredne optičnemu prenosu. HCNA smo uvedli prvi v Sloveniji.

Znani smo po dobri poslovnosti. Na področju montaže in vzdrževanja opravljamo dela v dogovorjenem roku, kvalitetno in profesionalno. Naši naročniki niso številke, ampak jih obravnavamo individualno.

Poleg ponudbe kabelske televizije, interneta in telefonije, izvajamo tudi integracijo najzahtevnejših in kompleksnih telekomunikacijskih sistemov. Z uporabo izbranih tehnoloških elementov sestavimo sisteme za posebne namene, skladno z zahtevami naročnika. Na ta način dosežemo da je sistem učinkovit, nezahteven za vzdrževanje in nadgradljiv skladno s posodobljenimi funkcionalnimi zahtevami.

Uporabljamo samo visoko kakovostne elemente uveljavljenih proizvajalcev, katere tudi zastopamo. Na sisteme dajemo 3-5 letno garancijo in zagotavljamo redno in izredno vzdrževanje s kratkim odzivnim časom.

SKYLINE je eden vodilnih sistemskih integratorjev telekomunikacijskih sistemov v regiji.

Imamo jasno vizijo in razvojno strategijo.

PODATKI O PODJETJU

SKYLINE d.o.o.
Celovška cesta 150
1000 Ljubljana

ID za DDV: SI74860500
Matična št.: 5319854000
TRR: Unicredit banka: 2900 0005 5777 185
TRR: NLB: 0208 5001 1312 796

Certifikat Excellent SME Slovenia

Gospodarska zbornica Slovenije in bonitetna hiša Coface sta junija 2012 izvedli izbor najuspešnejših slovenskih podjetij, med katere spada tudi podjetje SKYLINE. Za poslovno odličnost in zaupanja vredno podjetje smo prejeli certifikat Excellent SME Slovenia.

Bonitetna ocena odličnosti

Bonitetna ocena odličnosti je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja. Enostavno pokaže katera podjetja poslujejo najbolje in so zanesljiv, kredibilen ter nizko tvegan poslovni partner. Skyline d.o.o. ima bonitetno oceno odličnosti AAA.

Kako do nas

Za prikaz zemljevida vas prosimo, da omogočite piškotke.