Pomoč in podpora
01 500 50 09 Pogosta vprašanja Pomoč in informacije

Splošni pogoji spletnega mesta

Splošni pogoju uporabe spletnega mesta www.skyline.si in pro.skyline.si

 

1. Splošne informacije

 

Dobrodošli na spletni strani podjetja Skyline d.o.o. (v nadaljevanju Skyline).

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko 01 500 50 09 vsak dan med 8.00 in 21.00 uro ali pišete na elektronski naslov sky@skyline.si. Če na vprašanje ne bomo mogli odgovoriti takoj, vam bomo odgovor posredovali v najkrajšem možnem času.

 

Skyline dopušča možnost napak pri objavljenih opisih ali ceni storitev in opreme.

 

2. Cene v na spletni strani

Cene storitev in opreme, ki so objavljene na spletni strani Skyline, so navedene v EUR in že vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV). Veljajo do preklica oziroma do objave novih cen.

 

3. Splošni pogoji uporabe spletnega mesta

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovih www.skyline.si in pro.skyline.si.

 

Vsebina spletnega mesta

Skyline se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju podatkov.

 

Zaščita avtorskih pravic

To spletno mesto je izključna last podjetja Skyline d.o.o., zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, fotografij, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja Skyline.

 

Sprememba pogojev

Skyline si pridržuje pravico do spremembe Splošni pogoji uporabe spletnega mesta, brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite splošne pogoje uporabe in politiko varovanja osebnih podatkov.

 

Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Zaključek

Z vstopom na spletne strani www.skyline.si in pro.skyline.si. soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

 

4. Politika Varovanja osebnih podatkov

Politika varovanja osebnih podatkov na kratko

Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršenkoli način. Nekateri razdelki spletnega mesta zahtevajo vpis osebnih podatkov. Skyline jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne. Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon.

 

Politika varovanja osebnih podatkov podrobneje

Izjava podjetja Skyline d.o.o. o politiki varovanja osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov naših uporabnikov je pomembna skrb našega podjetja. Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali na spletnem mestu, bodo varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (UL RS 86/2004 s spremembami).

Vse spletne aktivnosti podjetja Skyline so v skladu z Evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in državnimi zakonodajami Centralne in Vzhodne Evrope. Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami podjetja Skyline, ki jih dobi o vas, kadar obiščete našo spletno stran.

 

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira (npr. ime, priimek, elektronski naslov ali poštni naslov). Osebnih podatkov ne zbiramo, razen kadar vi to omogočite, tj. ob registraciji, naročilu storitev ali sodelovanju v spletnih raziskavah ali spletnih nagradnih igrah. Skyline jamči, da bo osebne podatke varoval kot zaupne.

 

Uporaba in širjenje osebnih podatkov

Podjetje Skyline bo uporabilo vaše osebne podatke zaradi tehničnih razlogov administracije na spletnem mestu, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami. Podjetje Skyline ne bo posredovalo vaših osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tržilo drugje. Zaposleni v podjetju Skyline so po dolžnosti zavezani k spoštovanju vaših zaupnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti.

Skyline osebne podatke, ki jih pridobi od uporabnikov, obdeluje za namene neposrednega trženja storitev, produktov ali ostalih aktivnosti podjetja. Neposredno trženje pomeni uporabo osebnih podatkov posameznika za namene ponujanja izdelkov, statistične obdelave, segmentacije kupcev, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, obveščanja o novostih, pošiljanja ponudb, reklamnega gradiva in vabil na dogodke.

 

Svoboda izbire

Osebne podatke, ki jih posredujete podjetju Skyline nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ne boste posredovali podjetju Skyline, potem do nekaterih spletnih strani spletnega mesta ne boste imeli dostopa.

Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, poštni naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na e-naslov sky@skyline.si.

 

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki)

Kadar koli dostopate na spletno stran podjetja Skyline, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletnem mestu, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje obiskanosti našega spletnega mesta in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

 

Piškotki

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in onemogočajo našim stranem prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno mesto podjetja Skyline. Podjetje Skyline uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo našega spletnega mesta.

 

Varnost

Podjetje Skyline si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

 

Mladoletne osebe

Podjetje Skyline močno priporoča vsem staršem in skrbnikom, da naučijo svoje otroke varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na medmrežju. Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani podjetja Skylien brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Podjetje Skyline ne bo nikoli zavestno zbiralo osebnih podatkov od mladoletnih oseb ali jih kakor koli uporabilo ali jih razkrilo tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

 

Povezave do drugih spletnih strani

Izjava o varovanju osebnih podatkov se nanaša na spletno mesto podjetja, ki ga ima podjetje Skyline. Spletne strani na tem spletnem mestu lahko vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev znotraj in izven podjetja Skyline, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate spletno mesto podjetja Skyline, si zato vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.