Pomoč in podpora
01 500 50 09 Pogosta vprašanja Pomoč in informacije

KKS BS-3

KKS BS-3 je bil zgrajen v letu 1988 s sredstvi krajanov naselja BS-3. Vsi lastniki so prejeli certifikate, ki dokazujejo solastništvo KKS BS-3. Lastnina je prenosljiva s prenosom lastništva stanovanja, ni pa unovčljiva v smislu izplačila od skupne vrednosti sistema. Sistem je med seboj povezan in deluje kot celota. Lastnikom vseskozi zagotavlja neodvisnost in nižjo ceno.

 

Skupščina KKS BS-3 je na podlagi razpisa leta 1993 izbrala upravnika podjetje Domcommerce d.o.o., ki v skladu s pogodbo o upravljanju skupaj z Upravnim odborom KKS BS-3 skrbi za njegovo nemoteno delovanje.

 

Kabelski sistem je bil v letu 2008 posodobljen in nadgrajen z najsodobnejšimi optičnimi povezavami. Naročniki lahko spremljajo široko paleto analognih in digitalnih programov ali pa A1 IP televizijo.

 

Prednosti digitalne kabelske televizije:

  • analogni in digitalni signal sta vedno prisotna na obstoječi TV vtičnici, za sprejem potrebujete samo TV z vgrajenim DVB-C sprejemnikom
  • hiter preklop med programi samo z enim daljincem
  • možžnost spremljanja na več televizorjih brez doplačila
  • učinkovit elektronski programski vodič (EPG)
  • brez nepotrebnih dodatnih kablov
  • manšjša poraba energije, saj ne potrebujete dodatnih naprav kot pri IPTV
  • možžnost uporabe standardnih snemalnih naprav, brez doplačila
  • digitalni kabelski signal je v najviššji kakovosti, saj vam posredujemo originalne signale v polni pasovni šširini

 

Če potrebujete svetovanje glede priklopa na internet in telefonijo, pomoč pri nastavitvah televizijskih in radijskih programov, se želite naročiti na dodatno plačljive pakete in potrebujete kartico in modul za odklepanje, pokličite za brezplačen obisk tehnika na domu na 01 / 534 30 66 ali 041 / 750 598 ali pišite na domcommerce@amis.net.

 

OBVESTILO NAROČNIKOM!

Že nekaj časa nas obveščate, da se po naselju pojavljajo agresivni "akviziterji" raznih ponudnikov telekomunikacijskih storitev.

Večina jih za pridobitev strank uporablja "sporne metode" predvsem pri starejših, tehnično manj podučenih. Od laži, da se sedanji sistem ugaša in da "morate" preiti k njim, da ne ostanete brez storitev, do raznih " cenejših paketov ", kar pa se po branju DROBNEGA tiska in po preteku določenega obdobja izkaže, da "ni čisto tako"... --> več


 

V osnovnem digitalnem paketu je 111 TV programov in 14 radijskih programov. Na izbiro so še dodatni paketi programov: